Top

Samarbejde

  >  Samarbejde

En baeredygtig profil

I et samarbejde er det vigtigt for mig, at indholdet er relevant og har værdi for de mennesker der besøger mine sociale medier – uden dem, ingen reklameværdi. Jeg siger hellere ‘nej tak’ end jeg reklamerer for noget som jeg ikke kan stå inde for – det er din garanti for et engageret og dedikeret samarbejde, ligesom det er mine læseres garanti for autenticitet.

Ayo Hansen www.homeiswhereipark.dk samarbejde influencer

Skal vi samarbejde?

Jeg har, indtil for nylig, været meget fokuseret på min Facebook side, Home is where I park, hvor hele mit SoMe eventyr startede ud tilbage i 2018. Jeg er siden da rykket til flere platforme og forsøger nu at finde mit fodfæste på Instagram og i gruppen Omnia opskrifter, tips & tricks.

På de sociale medier vil du kunne finde det personlige, det sjove & det produktfokuserede. Du vil kunne finde mad, rejsebeskrivelser & fællesskab. Du vil også kunne finde fortællinger om hjemløse, lungesygdom & camping. Min indgangsvinkel til livet er positiv,  og i bund og grund skriver jeg om alt det som er mig nært.

Hverdagseventyr og frihed er temaet, uanset om det er for en weekend eller for altid. Dét, er det jeg kan!

Home is where I park er altså synlig, men ikke hverken den største eller mest erfarne på de sociale medier. Mit fokus er den ærlige beretning, uanset om det går op eller ned, og altid i øjenhøjde med de mange helt almindelige danskere der hver dag følger med og lader sig inspirere til at gøre noget mere i livet.

Uanset om det har været frihed & hverdagseventyr, glas, omnia ovne, outdoortøj, uldent undertøj, reflektorovn, omnia ovn eller tilbehør til den, har det skabt interesse og mersalg hos forhandlerne da jeg inspirerer til hvordan produktet bruges i hverdagen og viser det frem i en relaterbar kontekst.

Jeg skriver derfor – mest af alt – om hverdagen, livet, rejserne og mulighederne for hverdagseventyr, både når det regner og når solen skinner. Dette skaber genkendelige relationer på tværs af sociale medier, aldersskel og levevis, imens jeg inspirerer til; at når jeg kan, så kan du helt sikkert også

Hvad tilbyder jeg
 • Produkttests
 • Produktguides-/vejledninger
 • Blogposts
 • Instagram opslag &/eller take-overs
 • Sponsorerede samarbejder
 • Link-building
 • Ambassadørskaber
 • Rejser
 • Affilatelinks
 • Foto
  Og meget mere…

  Kontakt & medieplan

  Du kan læse mere om hvem jeg er her, eller kontakte mig på ayo@homeiswhereipark.dk eller via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller har en seriøs interessere i at få tilsendt min medieplan. Jeg er åben for de muligheder livet byder mig, uanset om du er en stor eller lille virksomhed, en anden blogger der kan udveksles med eller noget helt tredje – jeg foretrækker bæredygtige indgangsvinkler hvor og når det er muligt – men i sidste ende handler det om kemi, og hvorvidt vi kan bidrage positivt til hinanden.